Maatwerk voor jouw missie: Nonprofit Cloud aan het werk

Datum: 5 October, 10:00 – 11:00

Met een visie en de juiste tools voor verandering heb je als Non-profit de toekomst in handen. Nonprofits zetten zich in om een oplossing te vinden voor een aantal grote problemen waarmee we wereldwijd te kampen hebben. In veel gevallen gaat dat gepaard met spreadsheets, handmatige workflows, goedkeuringen en rapportages die leiden tot geïsoleerde silo’s met gegevens.

Met Nonprofit Cloud beschik je over een compleet pakket aan oplossingen waarmee je niet alleen fondsenwerving kan stroomlijnen, maar je kan ook zien hoe je services in het veld worden gebruikt. Bovendien kun je hiermee je workflows optimaliseren, zodat je je impact kan blijven vergroten.

Tijdens dit webinar laten Salesforce en Fluido je zien hoe een fictieve NGO gebruik maakt van de mogelijkheden die Nonprofit Cloud minimaal kan bieden bij het uitvoeren van de missie.

Doe mee om te leren hoe je:

  • De volledige cyclus rondom subsidies kunt beheren van toezegging tot betaling.
  • Standaardiseer je gehele processen, analyseer je projecten en automatiseer routinetaken.
  • Vrijwilligers kunt aantrekken en ze kan helpen steeds verder te groeien
  • Beheren van materialen die in gebruik zijn door vrijwilligers
  • Makkelijk en moeiteloos kunt rapporteren naar donateurs en vrijwilligers

De opname van dit webinar wordt na enkele dagen beschikbaar gesteld voor alle deelnemers, mocht u niet in de gelegenheid zijn de volledige sessie bij te wonen of de sessie nogmaals wilt bekijken. 

Registreer:

Partners: