Blog

03/06/2022

Fluido expanderar i södra Sverige

Fluido öppnar ett nytt kontor i Malmö för att stödja växande kundbehov i regionen.

Fluido, den ledande Salesforce-partnern i Europa, etablerar nu ett nytt kontor i Malmö.

– Vi har funnits i södra Sverige i många år. Då kundernas efterfrågan ökat och vi har en stark tillväxt etablerar vi ytterligare en hub i Malmö. Större lokal närvaro kommer göra att vi på ett bättre sätt kan tillgodose våra kunders behov och göra det möjligt för oss att samarbeta än mer lokalt såväl som globalt. Det kommer också att hjälpa oss i vår rekrytering i regionen, säger Daniel Zetterberg, Landschef för Sverige.

Han fortsätter: “Konsulterna som arbetar på det nya kontoret kommer att ha ett nära samarbete med teamen i Köpenhamn och i Göteborg.”

Kontoret kommer att ligga på Adelgatan 21 och öppnar i början av juni.

Fluido hjälper kunderna att nå sina mål och skapa enastående kundupplevelser med Salesforce-teknik. Kärnan i vår expertis är en djup förståelse för Salesforce-lösningar och våra kunders verksamheter. Oavsett om kundens fokus är försäljning, marknadsföring, analys eller kundvård kan vi kombinera kunddata, processer och teknik för att skapa meningsfulla kund ögonblick och driva din framgång.

För mer information

Kontakt: Daniel Zetterberg, Landschef Sverige
daniel.zetterberg@fluidogroup.com
Mobil 0706 643 977

Press frågor: Lidija Ilic, CMO
lidija.ilic@fluidogroup.com
Mobil 073 035 2314

Om Fluido:

Fluido är det ledande Salesforce-konsultföretaget och partnern i Europa. Fluido erbjuder konsult-, utvecklings- och integrationstjänster skräddarsydda för kundernas behov för att nå sina mål och omvandla och skapa enastående kundupplevelser. Fluidos huvudkontor ligger i Esbo, Finland, med ytterligare kontor i Sverige, Danmark, Norge, Slovakien, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland. Fluido är en oberoende del av Infosys Group. Läs mer på fluidogroup.com

Read next

03/06/2022

Fluido's First Appearance at Salesforce Live in Germany

2 minute read

Contact us

Contact us